Kutsu medialle tuotejulkaisuun

Suomalaisen Viva Electric Jet -sähkövesijetin ensiesittely pidetään 9. helmikuuta klo 10:30 – 12:00 Helsingin Venemessuilla (Vene 24 Båt), osastolla 1b10. Kutsumme median edustajia paikalle katsomaan laitteen paljastamista! Paljastamisen suorittaa entinen formulakuski, Mika Salo.

Mikä on Viva?

Viva Electric Jets on sähköisellä voimalinjalla varustettu vesijetti, joka on suunniteltu ja rakennettu alusta asti Suomen Mikkelissä huippuluokan 3D-teknologialla. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen viemällä vesiseikkailut uudelle aikakaudelle innovatiivisilla sähköisillä ratkaisuilla. Päästötön ja muutenkin ympäristöystävällinen vesikulkuneuvo edistää vihreämpää tulevaisuutta harrastajille ja ammattilaisille maailmanlaajuisesti.

Enemmän on enemmän!

Perinteisiin vesijetteihin verrattuna suurempi koko tuottaa ennennäkemättömän liu'un . Lisäämällä leveyttä ja käyttämällä huippuluokan rungon kulmia, VIVA nousee välittömästi plaaniin unohtamatta ketteryysominaisuuksia, joita ei ole missään muussa vesijetissä. VIVA-tiimimme on luonut jotain, jossa on riittävä kantokyky ja riittävästi tilaa ihmisille ja tarvikkeille riippumatta siitä, mitä kukin tekee. Tyypillisesti vesijetit ovat pitudeltaan vajaat kolme metriä pitkiä - Viva on tasan neljä. VIVAssa on 500:n litran vedenpitävä lokero keulassa. Ja tietenkin koko ja muotoilu on tehty sellaiseksi, että laite erottuu muista. Jos kuvittelet erilaisia vesiskoottereita ja muita PWC:itä (personal watercraft) rivissä, VIVA erottuu muista, se on selvä!               

Tervetuloa median edustajat tutustumaan VIVAan juuri ennen messujen  aluksi!

Median yhteystiedot:

Nimi: Altti Näsi
Arvonimi: Viestintä- ja brändijohtaja
Sähköposti: altti.nasi@vivaelectricjets.com
Puhelin: +358 400 969 719
Verkkosivusto: www.vivaelectricjets.com

pre-order now

Sales contact
Max Malmström
max.malmstrom@vivaelectricjets.com
+358 400 149 209
Investor contact: 
Timo Kronqvist
timo.kronqvist@vivaelectricjets.com
+358 44 597 0609
Website: